The friends: Stephanie

020316

mads nørgaard adidas fwss rodarte levis jeans 1.jpg
mads nørgaard adidas fwss rodarte levis jeans.jpg
Min weekend er gået med speciale arbejde og et par præmieaktiviteter som kaffe med Sidsel, en løbetur og hjemmelavet pizza. Det er sådan mine weekender kommer til at forløbe de næste 2 mdr. da jeg skal aflevere mit speciale d. 1. Juni. I har før efterspurgt et indlæg om mit studie – er det stadig interessant? Jeg har nemlig skrevet på et indlæg i lidt tid og tænker at tilføje lidt tanker om speciale.

Jeg er efterhånden gået ombord i min enorme samling frakker og jakker der passer til denne her mellem årstid hvor det hele tiden er lidt for koldt eller lidt for varmt. En af mine favoritter denne sæson er fra Mads Nørgaard og den fik endda præmiere da jeg var i Paris i Januar. I går havde jeg den på med mine vintage Levi’s jeans og en lille ekstra jakke inden under fra Gant Rugger. 

Nu skal jeg til weekendens sidste speciale-præmie-aktivitet, familiemiddag!

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Jacket: Gant Rugger

Sunglasses: FWSS Steven

Pants: Vintage Levi’s 501

Sneakers: Adidas Campus 80’s Japan Vintage (similar here)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The friends: Stephanie