020316

The Friends: Karen Marie Groth

karen.jpg

I har nu mødt Bodil og WinstonTikkieCecilieCaroline, Wilma, Sidsel og Stephanie – mine seje veninder og lillesøster som er en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk. Den sidste i rækken af skønne damer er Karen Marie Groth. Karen min go to beauty ekspert og rent faktisk også min kontornabo, da vi sidder i samme kontorfællesskab. Karen har webshoppen Beauty Hero og distribuerer mit favorit mærke Mario Badescu – vi kan bruge lang tid på at snakke om produkter, cremer, serum og hvad ved jeg (se hvad jeg har skrevet om Mario Badescu her). Udover hele hendes skønheds univers, er Karen også musiker og står bag Ivory & Gold. Musikkarrieren er dog trådt lidt i baggrunden for cremerne, pt. Jeg spurgte Karen om hun ikke ville være med i denne her kampagne fordi hun er en af de kvinder i mode og skønhedsbranchen som jeg ser rigtig meget op til. Hun knokler virkelig hårdt på med arbejde, men samtidig er hun ikke i tvivl om hvor hendes prioriteter ligger. Dét er sejt synes jeg. 

Navn Karen Marie Groth

Alder 36 år

Hvad laver du? Jeg er founder af beautyshoppen www.beautyhero.dk, og distributør for Mario Badescu Skincare & Magicstripes i Danmark.

Hvad er din yndlingsemoji? The unicorn, pandaen og fries emojien.

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mormor har jeg så meget at takke for, hun var et helt fantastisk menneske!

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Jeg pinner for vildt og så min datter :-).

Hvad gør dig glad? Rejser, nye eventyr, havet, musik, beauty og smukke ting!

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Jeg elsker den, glæder mig så meget til at flashe min smiley ring :-).

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Smiley ringene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020316