Louis Vuitton Passport Cover

Berlin Shopping Guide

P2350241.jpg
P2350135.jpg
P2350227.jpg
P2350222.jpg
aspesi.jpg
P2350591.jpg
thecorner2.jpg
thecorner.jpg
solebox.jpg
kadewe2.jpg
kadewe.jpg
isobelgowdie.jpg
bikiniberlin.jpg
P2350407.jpg
Jeg kan vist ikke helt skjule min begejstring for Berlin og i særdeleshed ikke alle de fantastiske butikker, byen er fyldt med. Jeg har forsøgt at samle de bedste shops jeg besøgte på min Spies City Hack tur. Mine favorit områder i Berlin er Friedrichshain omkring Boxhagener Platz, hvor der hver weekend er loppemarked. Kreutzberg omkring Moritzplatz og Oranienstrasse hvor blandt andet Santa Maria og Prince Charles ligger. Men jeg synes alle bydelene har sin charme og hvis man cykler rundt bliver byen meget overskuelig. Her er et udvalg af butikker jeg mener er værd at besøge, men der er helt sikkert mange flere, så del endelig i kommentarfeltet hvis i sidder med gode tips!

I kan læse min Berlin dagbog her.

Do You Read Me: Den lille butik i Mitte er fyldt til randen med magasiner og bøger om mode, mad, design, grafisk design, æstetik, kunst, kultur, natur og rejser. Der er de mest snævre zines og mest fantastiske inspirerende modemagasiner. Do you read me har også et lille udvalg af notesbøger, som selvfølgelig er dødpæne…

Auguststrasse 28

Wald Berlin: Den fineste butik som desværre pt er under ombygning, men snarest åbner i vest Berlin. Dana og Joyce som har butikken er de sejeste piger og det ses tydeligt igennem udvalget af brands som Bella Freud, Sandy Liang, Jonathan Simkhai, Saks Potts, Freya Dalsjø og Trine Tuxen. Wald producerer også selv accessories som smykker, bandanaer og tee’s.

Waldberlin.de

The Corner: Den mest eksklusive butik på hjørnet ved Gendarmenmartk plads, med alt hvad et shoppehjerte kan begære. De har et vanvittigt udvalg af designere som Céline, Vetements, Gucci, Valentino, Balenciaga, Mansur Gavriel og den fineste afdeling med produkter fra Le Labo og Diptyque. 

Französische Strasse 40

KaDeWe: Kaufhaus de westens er et stormagasin i stil med Illum (bare langt større) og min primære grund til at gå der ind, er deres gigantiske sko og taskeafdeling. Med brands som Céline, Anya Hindmarch, Stella McCartney, Dior, Prada, Marni mm. er der ikke et øje tørt. Deres sneakerafdeling er bestemt også værd at tjekke ud. 

Tauentzienstrasse 21-24

AM+ Aspesi (Bikini Berlin): Bikini Berlin er et lille shoppingcenter lige ved Zoologischer Garten, men en masse fine butikker og cafeer. Min favorit butik i Bikini Berlin er AM+ Aspesi butikken på første sal som har et rigtig sejt udvalg af brands som Mansur Gavriel, Jil Sander, Aspesi (selvfølgelig), Aesop, Porter og Nørgaard paa Strøgets 101 t-shirt. 

Budapester strasse 38-50

Aesop: De australske beauty brand er efterhånden velrepræsenteret i de fleste storbyer, men Aesops butikker og univers er altid et besøg værd. Desuden er alle butikker forskelligt indrettet, selvom den skarpe æstetik ikke er til at tage fejl af.

Alte Schönhauser Strasse 48

Isobel Gowdie: Berlin har et kæmpe marked for 2nd hand og high end genbrugstøj og butikker. En af dem er Isobel Gowdie der har forskellige lokationer i Berlin Mitte. Specialiteten er klar Isabel Marant, men udvalget er stort og du kan finde nogle virkelig gode ting. 

Alte Schönhauser Strasse 39 (baggården)

A.P.C: Et af mine personlige favorit mærker, hvis butikker jeg altid besøger når jeg rejser. Butikken i Berlin ligger på Mulack Strasse som også huser en lang række luksus genbrug og fine designbutikker. A.P.C. butikken er meget standard og skiller sig ikke synderligt ud fra deres andre butikker i verden, men hvis du er fan af den franske laissez faire stil, er den klart et besøg værd.

Mulack Strasse 35

Voo Store: En rigtig Berlin klassiker er Voo Store, der med opskriften på den ultimative shopping oplevelse, bestemt er et besøg værd. Køb en kop kaffe og en (virkelig lækker) brownie i den tilhørende kaffebar og gå på opdagelse i butikken. Accessorie bordet i midten af butikken er virkelig farligt for kontoen!

Oranienstrasse 24

Wood Wood Berlin: Jeg tænker altid at det er lidt tosset at besøge butikker i udlandet, som også findes i DK. Men det er altså ikke helt det samme og jeg er helt vild med Wood Woods tyske butik og deres Wood Wood Annex, som er sko butikken. Udvalget er nogenlunde som i DK med WW’s eget brand, en masse Comme Des Garcon Play og virkelig pæn indretning.

Rochstrasse 4

SO-TO store: SO-TO store ligger i Mitte på Torstrasse og har hele to butikker med en blanding af skandinaviske brands som Han Kjøbenhavn, Acne Studios og Norse, men også Dires Van Noten og Nike. Et rigtig godt udvalg og virkelig mange flotte ting til herregarderoben. 

Torstrasse 72

No. 74: Dette er Adidas’ high end butik med kollektioner fra Rick Owens, Raf Simons, Hyke og Stella McCartney. Det er den sejeste utik at købe træningstøj i hvis du er på disse kanter, men der er også mange gode fund at gøre hvis man er på udkig efter Adidas’ mere limiterede linjer. 

Torstrasse 74

Firmament: Denne butik har altid været et lille skatkammer, især som en af de eneste forhandlere af Supreme i Europa. Firmament har brands som Visvim, Head Porter og Doomsday. Den minimalistiske indretning og pinlige tavshed har sin (tyske) charme og butikken er klart et besøg værd.

Linienstrasse 40

Chapter Mitte & Pauls Boutique: En af de gode genbrug i berlin, der sælger vintage og 2nd hand street wear. Butikken på Oderbergerstrasse har et kæmpe udvalg af brugte sneakers og med lidt held og god tid, kan du finde nogle ret seje ting.

Oderbergerstrasse 47

Torstrasse 76

Indlægget er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton Passport Cover