130416

Louis Vuitton Passport Cover

lv pascover 2.jpg
lv pascover 1.jpg
lv pascover 3.jpg
Det her er måske et lige lovlig dekadent rejsetip, men ikke desto mindre så har jeg længe været virkelig glad for at have mit pas i et cover. Det er praktisk at kunne stoppe boardingkort og bagagemærke ind i, og så ser det bare ret nice ud. Det er klart mere en nice to have, end en need to have, det må jeg medgive. Jeg har tidligere brugt lidt forskellige (se her), men nu har mit pas altså fået en opgradering af dimensioner da jeg fik dette Louis Vuitton pascover af min kæreste i fødselsdagsgave. Jeg fik det uden farve og så bestilte jeg det selv i butikken på Amagertorv i Københaven, men det kan også laves online. Jeg valgte ikke at få mine initialer uden på da jeg synes det så virkelig voldsomt ud, til gengæld fik jeg et lille pink hot stamp inden i, som jeg er svært tilfreds med. Jeg er ret glad for resultatet, som endda skabte stor begejstring blandt personalet i Louis Vuitton butikken. Må forresten kommentere på deres virkelig gode service, det er virkelig en fornøjelse at handle der, lige meget om det er kalender indsatser til 300 kr. eller en taske til 12.000 (som om jeg har prøvet det).

I finally got my passport cover from Louis Vuitton. It was a birthday present from my boyfriend, and i got it monogrammed back in february. It’s a fairly decadent travel tip, but if you travel a lot, you might appreciete something as extravagant as a passport cover. I have used a lot of different ones before (see them here), but i’m very pleased with this upgrade hahah. I also have to comment on the really awesome service they have in the Copenhagen Louis Vuitton store. It’s a pleasure to shop there, even if you buy a calender refill or a bag (how would i even know) they are super helpful.

Louis Vuitton Mon Monogram Passport Cover

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130416