Soulland meets Rezet Store

Girl Gang

girlgang lille.jpg
De tre seje tyske piger der står bag online magasinet Femtastics har netop lanceret deres t-shirt samarbejde med Black Velvet Circus. En navy og hvid tee med Girl Gang broderet på brystet. Femtastics har et feminint univers og deres statement med dette samarbejde er en videreførelse, der skal hylde og forene kvinder verden over. Det er vel ingen overraskelse at jeg elsker den!

Shop Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee her og læs mere om samarbejdet her (google translate er din ven).

The three über cool girls behind the online magazine Femtastics, just launched their tee collabo with Black Velvet Circus. The navy or white tee with the Girl Gang statement embroidered on the chest is a symbol of girl power, to unite women all over the world. 

Shop the Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee here and read more about the collabo here (google translate will help you out).

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland meets Rezet Store