Berlin Shopping Guide

Soulland meets Rezet Store

Insta1.jpg
Insta2.jpg
Insta3.jpg
Insta4.jpg
Insta5.jpg
Insta6.jpg
I morgen lancerer vi hos Rezet vores aller aller første sneaker collabo og endda i anledningen af Rezet Store’s 5 års fødselsdag. Samarbejdet er med det danske brand Soulland som har stået for at opdatere klassiske styles i herregarderoben de sidste 10 år. Resultatet af samarbejdet er en herresneaker (øv siger hende med str. 36) som forener Rezets sneakernørderi og Soullands erfaring med design. Den ene udgave er lavet i et særligt udviklet uldmateriale og den anden i hvidt læder. Det er en enkel sneaker med diskrete detaljer, som fx den grønne sål og den grå reklflekterende strop bag på skoen. De to modeller er opkaldt efter KØBENHAVN, som er base for Rezet og Soulland og IBIZA hvor Rezet oprindeligt startede. 

Samarbejdet releaser i morgen kl. 18.00 online her, i vores butik i Jorcks Passage (se mere her) og kl. 16.00 i vores butik på Søndergade i Aarhus (se mere her).

Photo: Kenneth Nguyen

Hvis du vil læse mere om samarbejdet har Euroman lavet et lille skriv her, Highsnobiety har skrevet om kollektionen her og Soundvenue har interviewet Kasper Mølgaard-Nielsen som var med til at starte Rezet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin Shopping Guide