Neckerchiefs

Rezet og Sneaker Expo: Aarhus første sneakermarked

Backstage.jpg
Ridehuset.jpg
De sidste par måneder har jeg arbejdet tæt sammen med Aarhus Sneaker Expo for at lave Aarhus’ første sneakermarked, som kommer til at løbe af stablen d. 1. Maj, søndagen under SPOT festival. Rezet Sneaker Store og Sneaker Expos sneakermarked er en del af SPOTs nye initiativ, Open Court som er et gratis område med en masse spændende events og aktiviteter. Udover sneakermarked vil der være et stort vinylmarked, Kødbyens Mad og Marked, udendørs lounge og musik. I kan læse mere om Open Court her.

Sneakermarkedet er åbent fra 10-17 søndag d. 1. Maj. Du kan læse mere om eventet her og hvis du har noget sneakerguld i skabet, så er der faktisk stadig ledige boder tilbage, som du kan booke her.

Som en ekstra bonus så holder Rezet Store Aarhus et mega svedigt gårdsalg d. 30. April, hvor vi varmer op til Sneakermarkedet med øl og musik, samt virkelig gode rabatter på sko fra butikkerne. Læs mere om Rezet Store Back Yard Sale her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neckerchiefs