Mads Nørgaard underwear

Beauty DIY: brows and lashes

brows and lashes.jpg
Det er ved at være den tid på måneden, så jeg tænkte at ville dele min månedlige beauty DIY med jer her på bloggen. Jeg går med så lidt make up som muligt, min hud er sart og jeg er ikke en beauty haj, så det er simpelthen lettest. Jeg har dog nogle makeup favoritter som jeg deler med jer snarest. Dog kan mit blege face godt bruge lidt hjælp på vejen og lad mig præsentere jer for min redning: Hanne Bang Cosmetics Bryn og Vippe farve! Hurra! Begge produkter er forholdsvis lette at bruge – bryn er easy peasy, vipper er lidt mere svært. Jeg farver bryn og vipper en gang hver 3. eller 4. uge og en pakke holder i titusinde år, så det er hurtigt tjent ind i forhold til at få det farvet hos frisøren, selvom det er mere luksus agtigt. Jeg synes at mit ansigt bliver en del mere markeret med farvede vipper og bryn og det sparer mig virkelig kostbare minutter om morgenen hvor jeg bare børster mine bryn med en browgel og smider lidt blush på kinderne hvis det er nødvendigt. Hvis jeg skal maxe helt ud så bruger jeg også mascara, men jeg undgår det helst. Det er mit lille beauty hack om man vil. Shop Hanne Bang Cosmetics hos Matas her.

Hvis du vil se min inspiration til ‘No Makeup’ så smut forbi Pinterest og se mit board her.

I’ve got a little beauty hack for you guys, since it’s that time a month – for coloring my brows and lashes. I do it every month and it’s super easy and cheap, and it’s perfect since i hate to wear make up. I buy the products from Hanne Bang Cosmetics at Matas and they last for so long. I only touch up with a brow gel and some blush, and sometimes real mascara, but i love that i don’t have to. I prefer the natural look, but my pale face needs some help, and this is perfect to add a little more. Shop Hanne Bang Cosmetics here. Also check out my No Makeup inspiration on Pinterest right here.

6 kommentarer

 • Frederikke
  Hej Frederikke, jeg bruger Sort/brun til bryn og sort til vipper.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa
  Hey! I know this is sort of off-topic but I needed
  to ask. Does operating a well-established blog such as yours require a
  large amount of work? I am completely new to running a blog but I do write in my diary daily.
  I’d like to start a blog sso I can easily share
  my own experience and thoughts online. Please let me know iff you
  have any ideas or tips for new aspiring bloggers.
  Thankyou!
  Hey! I know this is sort of off-topic but I needed to ask.Does operating a well-established blog such as yours require a large amount of work? I aam completely new to running a blog but I do write in my diary daily.I’d like to start a blog so I
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sparboom
  Hey Frederikke, hvilken af farverne bruger du ?? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke sparboom
  Hey Frederikke, hvilken farve bruger du ??:)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nelson
  This is very interesting, You are a very skilled blogger.

  I have joined your feed and look forward to seeking more
  of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  This is very interesting, You aare a very skilled blogger. I have jpined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your webb site in my social networks!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abigail
  I’m not sure where you are getting your information, bbut
  great topic. I needs to spend some time learninng much
  more or understanding more. Thanks for magnificent information I
  was looking for this information for my mission.
  I’m not sure where you are getting your information, but great topic.I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard underwear