Hoodies

Mads Nørgaard underwear

IMAG6820-01.jpg
Forrige uge var jeg forbi Mads Nørgaard (og Sidsel) for at kigge på den kommende efterårskollektion AW16, som er fyldt med denim, striber (selvfølgelig) og virkelig mange pæne frakker. Min favorit kan du se lige her. Men noget andet der straks fangede min opmærksomhed var Nørgaards virkelig fine undertøj, selvfølgeligt stribet. En pæn enkel top ogfine trusser. Det er ret sporty, men er vildt behageligt og virkeligt fedt hvis man ikke har brug for eller bryder sig om et helt hejseværk i blonder og bøjler. Sættet kan købes i Mads Nørgaard butikken og online her.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

Last week when i had a preview on Mads Nørgaards AW16 collection i fell in love with this super comfy and cool set of underwear. I love the sporty style and it’s so nic to wear. It’s available in stores now and online.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoodies