1. Maj festival hos Mads Nørgaard

Monday outfit

remix topshop norse puma.jpg
Det her outfit er faktisk på ingen måde fra i dag, men det kunne det sagtens være, hvis det bare var tilsat lidt forårs sol. Jeg har en rimlig ok mandag igang, efter en pakket weekend i Aarhus. Jeg var afsted for at holde et event i Rezet Store lørdag og på sneakermarked i Ridehuset søndag, i anledningen af Spot Festival. Mig og Sidsel solgte herre mange sneakers – så tak til alle der kiggede forbi. I dag er jeg på mit specialekontor (!) og det føles overraskende rart, primært at koncenterere mig om hvordan tidsbegrebet er brugt i en ISS rapport. Senere skal jeg løfte noget stang i Fitness DK på Fisketorvet og måske nyde en kop kaffe i solen. Sådan kan man jo også bruge sin mandag. Jeg kan nok ikke sige mig fri for at det her indlæg er en overspringshandling for det speciale der, så jeg må hellere vende tilbage. Tilgengæld har jeg fundet ud af hvilken Beyoncésang der er min stjernetegnssang (hvilken er jeres?) og så får jeg lidt ekstra liv af denne her. 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Maj festival hos Mads Nørgaard