Protect your face

New Hair at Studio Cim Mahony

studiocimmahony.jpg
I sidste uge var jeg endelig i stolen hos Mads Stig hos Studio Cim Mahony, som nok er københavns smukkeste salon. Der er få stole i den store herskabslejlighed, som er indrettet så drømmeagtigt. Store bløde møbler, fantastisk kunst og høje paneler. Kaffen bliver serveret i kongelig porcelæn og aldrig uden en macaron. Lige et sted for mig. Mads Stig er den nyeste profil i salonen og med 10 år som frisør og hårstylist, var jeg ret tryg ved at lade mit hår i hans hænder. Det er over et år siden jeg sidst blev klippet og mine tørre spidser trængte, og min farv kunne godt klare en opfriskning. Jeg er ret heldig at mit hår vokser sygt hurtigt, og det gør at jeg oftest er ret klar på at få klippet en god del af eller prøve noget nyt (som her da jeg fik pandehår). Denne gang havde jeg et billede med af Daria Werbowy fra en Isabel Marant kampagne (tak Sidsel #stylistmenogsåveninde) og ville gerne have en kort frisure, som stadig kunne sættes op (fx når jeg træner) og som samtidig kunne have både midter og sideskildning. Derudover skulle vi også tage højde for at mit hår åbenbart krøller helt vildt når det bliver kort, men at jeg godt kan lide at glatte det. Så en multifunktionel frits, tak.

Jeg er ovenud glad for resultatet og har den seneste uge både testet den glattede version og total bonghår, som faktisk også er ret fedt. Næste projekt med Mads Stig er Elle Style Awards i næste uge – jeg ved ikke hvad jeg skal have på, men håret skal nok blive flot! Har i nogen gode ideer?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Studio Cim Mahony

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protect your face