New Hair at Studio Cim Mahony

070516

summerface 1_1000.jpg
summerface 2_1000.jpg
mads nordgaard nike truss fwss_1000.jpg
sock dart nike_1000_2.jpg

Endelig kom sommeren lidt frem! Min weekend blev brugt på at have bare ben og være uden for. Total tiltrængt. Her får i lige hele outfittet, som jeg teasede for i MONDAY KICKS og i mit indlæg om min nye frits. Jeg er på vej på speciale retreat nord på, så må hellere tjekke ud!

Finally time to flash my pale legs – which was essentially all i did this weekend. This is the outfit i teased here in my MONDAY KICKS post and here when sharing my new hair do. I’m on my way for a writing retreat, so i better get moving!

Wearing:

Dress: Mads Nørgaard

Sneakers: Nike Sock Dart 

Bag: Truss New York

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Hair at Studio Cim Mahony