070516

Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

Nørgaard_Dalsjø48690.jpg
Nørgaard_Dalsjø48274.jpg
Jeg er total på badetøjsjagt – for det første er badesæsonen total startet for mig, jeg var faktisk allerede i vandet i april og for det andet tager jeg til de franske alper og en opvarmet pool om et par uger. Jeg har øjne på Freya Dalsjøs samarbejde med Mads Nørgaard, som lander i butikkerne i start Juni. 

I’m on the hunt for new swimwear since the season is already started – i was already in the waves in april, and i’m going to the french aples and a heated pool in a couple of weeks. I have my eyes on this collaboration between Freya Dalsjø and Mads Nørgaard, that should be in stores in the beginning of June. I love the retro feel and cool silhuettes.

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø 800kr. 

1 kommentar

  • tømmerhus produksjon
    Good information. Lucky me I ran across your site by
    chance (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!
    Good information. Lucky me I ran across your site by chance (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070516