Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

Beach walk

rains opening ceremony 3_1000.jpg
rains opening ceremony 6_1000.jpg
rains opening ceremony 5_500.jpg
rains opening ceremony 4_500.jpg
rains opening ceremony 2_1000.jpg
rains opening ceremony_1000.jpg
Jeg er som sagt taget nord på for at skrive speciale og indånde lidt frisk luft, så her er et par ‘natur’ istedet for kaffe-solbrille-kantstensbilleder. Jeg er ikke en udpræget naturperson men med en hund følger en del mere udendørs aktivitet, som jeg i den grad har taget til mig. Derfor er noget af det jeg holder allermest af, at være skoven eller på stranden med min lille krøllede ven Winston. I går trængte jeg og min specialemakker til lidt luft og Tisvildestrand blæste perfekt op til anledningen. Jeg fik også luftet min Rains x Opening Ceremony jakke ved samme lejlighed, og jeg tror den bliver et hit til den danske sommer. 

I’ve headed north to clear my mind and work on my thesis, so here is some slightly more nature snaps than the common coffee-sunglasses-curb pictures you are used to. I’m not a typical nature fan, but when you have a dog, a lot of time is spend outside and i try to embrace it. As it turns out, now one of my favorite things to do, is spending time in the woods or on the beach with my furry friend Winston. Yesterday my thesis partner in crime needed som change of scenery and the windy beach in Tisvilde was the perfect place. I even got to wear my new Rains x Opening Ceremony jacket, which i’m sure will be a favorite this summer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freya Dalsjø x Mads Nørgaard