Beach walk

Thesis break and Elle Style Awards Prep

esaprep.jpg
I tirsdags løb Elle Style Awards 2016 af stablen og jeg holdt en velfortjent specialepause, hentede stiletter i Gardenia Copenhagens nye butik, fik krøller og drak vin med Sidsel. Her er lidt snaps fra dagen – outfit følger.

Clouds kjole og Truss clutch//Bathroom selfie//Gik fra sommerhus look til galla med hjælp fra Mario Badescu, Less is More, Intensae og Glossier//Fik Sara Bro krøller hos fantastisk Studio Cim Mahony – var i kyndige hænder hos Mads Stig//Mens jeg fik krøllet hår og drak kaffe, fik jeg lagt guld glimmer fra Intensae på neglene//En sidste kop kaffe flankeret af de bedste Less is More produkter og Intensae neglelakker.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach walk