Elle Style Awards 2016 in Clouds

Thesis treat: Cheasy ice cream

affogato_lille.jpg
cheasy1.jpg
cheasy2.jpg
Forleden dag lå jeg på min sofa og læste et kapitel i David E. Nyes bog Technology Matters, om hvorvidt man kan forudsige teknologisk udvikling. Solen bragede igennem vinduerne, og mens jeg lå i min stue blev mine blegere og blegere, og David Nye, mere og mere irriterende. Det ringede på min dør og der stod et svedigt (bogstaveligtalt) cykelbud med to bøtter is fra Cheasy, som jeg skulle kvittere for. Han havde cyklet i solen, og på trods af hans overordnede svedige (igen, meget bogstaveligt) look, blev jeg lidt misundelig på at han i det mindste havde været udenfor. Da jeg smed de to bøtter is i fryseren og lagde mig tilbage på sofaen med David Nye, tænkte jeg at det alligevel nok skulle gå med det speciale, den læsning og den sol uden for. Og jeg endte med at føle mig helt heldig over at ligge og dase den, imens nogen bringer mig is. For lige at vende tilbage til hele heldighedsanledningen så har Cheasy lavet to mælke is – lakrids/vanilje og cappucino/vanilje. En istest på en varm sommerdag der ellers står på specialelæsning og skrivning, se det kan jeg lige overkomme. Cheasy har derfor spurgt mig om jeg vil komme med 3 gode grunde til at spise is, og øhm jeg kunne komme på 10.000 hvis det skulle være. Nu er jeg ikke bleg for at give mig selv en lille treat, om jeg har været til træning, læst hele dagen, haft en lang dag på arbejde eller bare har stået tidligt op, men jeg forsøger faktisk ikke at hænge mig for meget i den her belønnings/cheatday/treat tendens. Hvorfor, spørger du? Fordi jeg ikke gider at skulle argumentere for at jeg godt vil have en is hvis det er varmt og jeg har været på job hele dagen, eller overveje om jeg ‘fortjener’ et kæmpe stort glas vin tirsdag aften og om jeg ‘må’ få pommes frites når jeg spiser ude. Jeg må det hele, hvis jeg har lyst, for jeg er faktisk ret fornuftigt (på nær når det kommer til chips med dip) og kan godt balancere en nogenlunde sund livstil med både is, vin, pommes, træning og chiapudding. Derfor lagde jeg mig også veltilfreds ind på sofaen med en skål is og læste videre om teknologisk udvikling. Og hvis du stadig synes jeg mangler at give 3 gode grunde til at spise is, så skal jeg glædeligt nævne dem her; 

1. Den kølende effekt af lakrids og vanilje is på en varm sommerdag (eller efter hot yoga) er det vigtigt at køle ned (eller af, hvis man er helt oppe at køre), så man ikke får et varmeanfald og koger helt over. Imens du skovler din Cheasy is direkte fra bøtten (tip: lad den lige stå 5-10 min på køkkenbordet inden – pakken siger 15 min, men 7 kan godt gøre det #utålmodig) så vil den røde farve i ansigtet fortage sig og pandekagerne under armene vil langsomt forsvinde.

2. Affogato: Cheasy Cappucino og Vanilje is og et espresso shot over. Mælkeisen gør sig helt uovertruffent godt i denne kostellation og kaffesmagen bliver bare endnu mere fremhævet. Det smager hjernedødt godt. Det er en grund i sig selv.

3. Venskab: jeg skriver som sagt speciale, og mig og min specialemakker knokler der ud af. Når det er virkelig presset kl. 01 om natten og førnævnte David Nyes ord ikke giver mening, så spiser vi is og drikker lidt mere rødvin, mens vi skaber os et overblik over situationen. Cappucino smagen er opkvikkende, mens lakrids versionen er virkelig god til rødvin – man skulle ikke tro det, men jo. Og så hjælper det på stemningen, det lover jeg.

Indlægget er sponsoreret af og udgivet i samarbejde med Cheasy, men jeg synes altså i skal spise is. Rigtig meget is.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Style Awards 2016 in Clouds