190516

Wishes

thesiswishes.jpg

Imens jeg hamrer i tastaturet her i de Franske Alper hvor jeg er på speciale retreat, så har jeg haft ldt tid til at drømme om et par sommer favoritter. Plakaten fra Playtype hedder High Five og jeg synes den er yderst passende til min specialeskrivende situation, hvor det jeg virkelig har brug for er en kæmpe high five. Sandalerne har jeg ventet på siden december hvor jeg købte dem ind hos Adidas og jeg glæder mig til at have det helt Japansk i dem over sommeren. Øreringene er fra Hvisks Evil Eye kollektion som i kan finde her. Den er så fin og synes lidt ekstra bling, klæder min mere enkle Emoji smykker fra min egen kollektion Hvisk x Fredesblog som i kan finde her. Kjolen fra Stine Goya er så drømme agtig og helt perfekt fordi den kan bruges både som fin FIN kjole, men også mere hverdags agtigt med flade sko (ej jeg mener selvfølgelig sneakers) og så er printet SÅ pænt. Typisk Stine Goya.

Adidas Wooden Adilette from Rezet StoreEvil Eye ear sticks from Hviskdotted dress from Stine Goya & High Five poster from PlayType.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190516