Wishes

MONDAY KICKS #14

nike-mayfly-woven_1010x800c.jpg
nike-mayfly-woven-og-colorways-01.jpg
Nikes mayfly model skrev jeg allerede om i marts, hvor jeg også teasede for den populære Woven model. Den er landet nu og derfor skal den da selvfølgelig have en plads på #MONDAYKICKS. Jeg vil holde det kort – der er et speciale der kalder på mig og fortælle at den woven version er lavet i let rusking og har den signifikante vævede detalje hen ad siden. Den er tilgængelig i 3 farver hos Rezet Store, beige, navy blå og sort. Find dem her og læs mere om Mayfly fra Nike her i sidste MONDAYKICKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishes