MONDAY KICKS #14

HVISK promocode

hvisk 1.jpg
hvisk 2.jpg
hvisk 3.jpg
Det er tirsdag og i skal forkæles! For det første vil jeg sige titusinde miliarder tak for den opbakning i har givet mit samarbejde med Hvisk. Det er så optur at se den ene efter den anden style blive udsolgt og samtidig se jeres fine billeder på instagram #hviskxfredesblog og rundt i blogland. Det er så optur og jeg er så taknemmelig for at i også har optur over emojismykker 😉

Nå men jeg lovede jo at i skulle forkæles og derfor har jeg en promokode fra HVISK til jer. Den giver 20% rabat på hele sortimentet og 10% på 14k guld. Den gælder fra i dag og til og med d. 6. Juni, i skal bare bruge fredesblog når i betaler. Jeg synes selvfølgelig at i skal købe ALT fra min kollektion, men jeg har også selv et godt øje (haha) til Evil Eye kollektionen. Ovenfor kan i se lidt inspiration, samt mine favoritter. God shopping!

Fredes favoritter: Silver expressionless emoji earstudsSilver expressionless emoji ring, Gold expressionless emoji pendant, Gold wink emoji ring, Gold Wink emoji earstuds.

Shop Hvisk x Fredesblog her

Shop Evil Eye kollektionen her

Here’s a treat from HVISK to you. 20% off everything, except 10% off 14k gold. The code is valid through June 6th – just use fredesblog at check out. 

Affiliate links

Pictures from; Wewonder, Nemesis, Babe, Grey Slacks, Fashionpolish & Sara Bro.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY KICKS #14