Tuesday Q&A: Regitze Bay River & Raven

Online now: Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

mnfdswim.jpg
Jeg skrev lidt om samarbejdet med Freya Dalsjø og Mads Nørgaard her og nu er kollektionen endelig online og i butikkerne. Jeg startede min dag med en kop kaffe, en croissant og en præsentation af kollektionen. Samarbejdet består af 2 forskellige badedragter, en med one-shoulder og en med g-streng (så 2000 agtigt haha) og 2 bikinier – en trekants bikini med alm trusser og en one-shoulder bikini med højtaljede trusser. Farverne er sorbet lyserøde og gul, mikset med sort og så selvfølgelig striber. Kollektionen er i butikkerne nu og kan købes online her

Jeg snuppede en sample med til de franske alper i sidste uge, så bikinien er total godkendt her fra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday Q&A: Regitze Bay River & Raven