Red Barnet x Samsøe Samsøe

Wish i was wearing this on a saturday

wishiwaswearing_saturday.jpg
God formiddag fra specialekontoret i København! Jeg drikker skoldhed kaffe, mens mig og min specialemakker lægger sidste hånd på værket – hvilket vi nok kommer til at gøre den næste halvanden uge, til sent ud på natten. En intens speciale periode efterlader mange tanker om en bedre tid der er i vente – og mange tanker om drømmeting der gerne må finde vej til min garderobe. Skjorten fra H&M Trend har jeg været på nippet til at klikke hjem adskillige gange (se lige hvor smart Marie er i den her), måske det sker i dag. Synes den er helt perfekt med de vidde ærmer. Halskæden fra Trine Tuxens Birthstone kollektion er så tilpas sindsyg (den er virkelig stor irl) og fantastisk, men mit stadig SU budget, inviterer ikke lige til den slags halskæde udskejelser – måske det dog bliver til en ørering? Har kig på denne her. Jeansne er fra Sandro og jeg spottede dem på Marie Hindkær som har sat en jagt i gang hos mig. PT melder de udsolgt over alt. Men måske jeg kan finde dem over sommeren. Sidst men ikke mindst har jeg ikke kunne få de fine ballarinaer fra Balagan ud af hovedet, siden jeg så dem her. Overvejer dem i nude, med den smalle sål. Perfekt til ‘de hæslige jeans‘ eller bare brune stænger. 

Trine Tuxen Birthstone necklace, H&M Trend shirt, Sandro jeans & Balagan slippers (picture from here).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Barnet x Samsøe Samsøe