Sunday style

MONDAY KICKS #16

stansmithpk.jpg
En af mine yndlings mandags rutiner er late night blogging, som oftest omkring #MONDAYKICKS hvis jeg ikke har nået det i løbet af dagen. Med specialedeadline om ørerne, er det først nu at der er lidt luft i programmet til sneakers. Men det er også helt ok at slutte dagen af med lidt mere spændende skriblerier, end referencelister. 

Denne uges #MONDAYKICKS er Adidas klassikeren Stan Smith, men i en OG Prime Knit udgave, i de klassiske Stan farver, grøn, rød og blå. Sålen har vintage farved og jeg synes de er yderst elegant udført. Det er klart en værdig sommerafløser fra den klassiske Stan Smith i læder, som er en fast garderobefavorit hos mig. Prime Knit er Adidas’ strikkede innovation, som efterhånden ses på mange af deres modeller, se bare et udvalg af Prime Knit modeller her

Jeg vil klart bruge Adidas Stan Smith OG Prime Knit med et par korte denimshorts, en lyseblå skjorte, store solbriller og en vaffelis. Tror faktisk det skal være mit sommer outfit. Ja.

SHOP ADIDAS STAN SMITH OG PRIME KNIT HER

Affiliate links

SHOP THE LOOK

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday style