Tiny cloud tee

Norse Store Sale

norseudsalg.jpg
Udsalget er så småt gået i gang både online og i butikkerne og jeg priser mig lykkelig for at jeg er begravet i speciale, for ellers var jeg blevet frygtelig fattig. Dog skal i ikke snydes, så jeg tænkte at dele lidt udsalgsfavoritter fra en af byens fineste butikker med jer. Norse Store har et udvalg af fantastiske brands some Toteme, Lemaire og min favorit A.P.C og så er deres eget brand garant for gode klassikere, sæson efter sæson. Jeg gad egentlig godt tilføje hele bunken til min sommergarderobe, men kunne også nøjes med Martiniano skoene, Lemaire nederdelen, Norse jakken og den sorte A.P.C top. I finder udsalget her.

Lemaire top// Norse jacket// Clouds Shirt// Lemaire skirt// Martiniano heels// Clouds shorts// Norse sailor stripes// Norse shirt// A.P.C. blouse// Toteme shorts// Missoni socks//A.P.C. jacket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny cloud tee