Norse Store Sale

Master thesis submitted for grading

IMAG8887-01.jpg
Beklager min stilhed – det var faktisk slet ikke meningen, men jeg kan afsløre at jeg havde overvurderet mit overskud i de sidste dag af specialeskrivningen og undervurderet hvor meget jeg havde behov for at afklimatisere mandag og tirsdag. MEN hvor om alting er, så er 90,43 siders speciale submitted for grading på IT Universitetet. Min sidste akademiske opgave og en kulmination af 6 års uddannelse. Jeg vil rigtig gerne skrive om studieliv og speciale her på bloggen, og har faktisk et par kladder igang, men har SLET ikke haft lyst til at skrive om det under denne specialeskrivning. Det bliver efter mit forsvar på mandag. Skriver i selv speciale eller studerer?

Mine næste par dage står på den sidste læsning og forberedelse til mit forsvar på mandag, middag med mine veninder og lidt arbejde. Meget stille og roligt – men jeg kan love jer for at der er nerver på. Tænk at om 5 dage, så er det overstået. Om det kommer til at gå godt eller ej kan jeg slet ikke vurdere. Pt. kan jeg ikke huske en eneste sætning fra opgaven. Haha. Så kryds fingre for mig på mandag kl. 12 og husk at følg med på snappen: fredesblogsnap for de sidste 5 dages #masterthesis snaps 🙂

Billedet er fra mit yndlings pause sted, Jack’s i Jorcks Passage. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norse Store Sale