3 things i need this summer

250616

baum won hundred close up.jpg
nike mayfly.jpg
baum won hundred.jpg
Jeg har endelig fået købt mig et par Mayfly Woven (læs om modellen i MONDAYKICKS her og her)- de har spøgt de sidste par år, men jeg har ikke kunne finde dem i min str og til en ok pris. Det er også en ret sart sneaker, så man er heldig hvis der dukker et par op i ok stand. Men nu er de tilbage i kollektionen hos Nike og mit valg faldt på den lyse, selvom både den sorte og navy også er rigtig fine. Jeg købte dem (selvfølgelig) hos Rezet hvor der er få tilbage her.

Forleden dag indviede jeg så mine Mayflys på hvad der føltes som årets varmeste dag. Jeg havde også min nye ring fra Trine Tuxen på, som jeg fik i kloghedsgave af mine fine veninder.

Finally breaking in my Mayflys that is on the shelfes in Rezet Store. I already want the black ones and the navy ones also. So awesome. I was wearing them last week on the warmest day ever. I also sported my new ring from Trine Tuxen that my girls got me.

Wearing: 

Top: Baum und Pferdgarten

Jeans: Won Hundred

Sunglasses: FWSS

Sneaker: Nike Mayfly Woven at Rezet Sneaker Store

Necklace: Trine Tuxen x Mads Nørgaard & Hvisk x Fredesblog

Rings: Trine Tuxen here and here

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 things i need this summer