250616

Amsterdam

amsterdam.jpg
Jeg er for alvor tilbage til hverdagen efter speciale fejring og sommerhustid. Det er lidt som at få en spand is i hovedet og jeg er helt smadret efter en dag på mit kontor. Men det er på en god måde, for jeg elsker mit arbejde og har SAVNET det. I morgen skal jeg til Amsterdam i 24 timer – jeg har et møde onsdag og heldet var med mig da jeg så at jeg bliver fløjet ned allerede tirsdag eftermiddag. Det giver mig nemlig en halv dag i Amsterdam, som jeg tænker skal bruges på at kigge på seje butikker. Har i nogle gode tips til Amsterdam? Jeg skal bo lige ved Westerdock og andet ved jeg faktisk ikke? Skriv endelig gode tips til sneaker butikker, kaffebarer og gode spisesteder!

I’m back in the grown up/i have a job game after my thesis celebration and a fun 4th of July weekend. Tomorrow i’m going to Amsterdam for a meeting and i’m so lucky to have 1/2 a day to check out the city. I wanna see some cool sneaker shops, so please hook me up with some good tips for that, but also for the best place to get breakfast, coffee and dinner!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250616