Outfit from Amsterdam

Travel tip: Testers

traveltiptesters.jpg
Det her tip er måske liiige banalt nok, men ikke desto mindre er jeg fan af at gøre mine rejser mere praktiske og lette – hvilket jeg gerne deler. Jeg rejser en del og har derfor nærmest alle mine produkter i rejsestørrelser. I ny og næ glipper de dog eller der går lidt tid mellem mine ture så jeg ikke har fået fyldt op og skiftet ud. Der tyer jeg til gode gamle testere. I en snæver vending kan de holde 3-4 dage og det er en del produkter du slipper for at tage med frem og tilbage. Særligt er det nice hvis du kun rejser med håndbagage. Da jeg var i Amsterdam, på en ultra kort tur, havde jeg alligevel formået at tage både øjencreme, dagcreme, natcreme, renseting, body lotion, serum, face mist OG eye patches med. Det fyldte ingen ting. Smart ik? Hvis jeg skal have normal størrelse med, så bliver det for det meste kun til dagcreme og rens, så det her var luksus. Jeg har en masse testere fra Beauty Hero, hvor du altid får et par stykker med når du handler, men ellers kan du altid spørge der hvor du køber dine produkter. De kan som oftest være behjælpelige med et par testere, eller måske endda rejsestørrelser. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit from Amsterdam