REMAINS

Mix og Vind billetter til Musik i Lejet

jbl1.jpg
jbl2.jpg
Der er én festival der har vundet mit hjerte og selvom jeg næppe er en connoisseur på området, så tør jeg godt at kalde denne, min favorit af alle. (jeg har været på Roskilde). Hver sommer siden jeg kan huske, har jeg brugt et par uger i Tisvilde, med min familie. Vi har besøgt venner, lejet sommerhus, cyklet ture, hængt på stranden, set Tour de France og spist is på pakeringspladsen. Tisvilde er indbegrebet af sommer for mig, på trods af at jeg rent faktisk har udviddet sæsonen og nu er der oppe så ofte jeg kan, hele året. Jeg har ikke altid været fan af byen intermistiske mini festival i det lille fiskeleje. Faktisk var det ikke før at mine kollegaer snakkede varmt om det at jeg overvejede at tage med, jeg er virkelig ikke særligt festivalagtig. Men nu har jeg været der et par år, og Musik i Lejet har i den grad vundet indpas i mine sommertraditioner. Festivallen er eksploderet i besøgende, område og line up (se 2016 line up her) og hvis det bare bliver halvt så sjovt som sidste år, er jeg glad. 

I år har jeg indgået et samarbejde med JBL, som afholder en ret svedig konkurrence, hvor du kan vinde billetter til Musik i Lejet (og de er satme svære at få fat på disse dage!). Første præmien er 2 billetter til alle dage, inklusiv langbordsfrokost fra Rabarber Gården, øl billetter, mulighed for at møde kunstnere og selvfølgelig en JBL højtaler. 2.-5. præmien er 2 festival billetter til alle dage (læs om præmier, regler og vilkår her). 

Og hvordan deltager du så? Jo, du udfordrer din indre DJ og musikproducer og mikser løs lige her. De 20 top tracks vil ligge på JBLs hjemmeside og vinderne får direkte besked d. 16. Juli.

Deltag lige her, inden d. 15. Juli for chancen for at vinde.  

Jeg har den sidste uge testet JBLs Charge 3 højtaler, og planen var at jeg skulle lægge på stranden hele weekenden og høre lækker musik og se hvordan den lille Charge 3 klarede sig. Det endte så med at være ulideligt strandvejr, og samtidig stod min højtaler dock i stuen af i fredags. Så strand test blev byttet ud med høj musik til rengøring (kender i det?) og Mads og Monopolet reruns. Uden at være for teknisk, så klarede den sig helt perfekt – lyden er klar og god og fylder hele min 2 værelses lejlighed. Charge 3 kan spille ret højt og den er virkelig nem at slutte til. En lækset detalje er at den også fungerer som powerbank, så når jeg endelig skal lægge på stranden, kan jeg sætte min telefon til (som altid dør for batteri pga. snapchat). Det er sejt. 

I kan læse mine indlæg om MIL14 og MIL15 her

Indlægget er udgivet i samarbejde med JBL

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REMAINS