HYKE dress

Amsterdiary

hotel.jpg
morganmees.jpg
gader copy.jpg
gadeamsterdam.jpg
vin.jpg
dessert.jpg
amster3.jpg
amster2.jpg
amster1.jpg
Måske jeg kan slå en rekord i at være kortest tid i amsterdam, men nå mest? Anyways, fra jeg forlod Kastrup kl 14 tirsdag, til jeg landede kl 16 onsdag nød jeg træskobyen efter bedste formåen. Tirsdag eftermiddag tjekkede jeg ind på Hotel Room Mate Aitana, lejede en cykel samme sted og havde præcis 52 minutter til at se byen, før alle butikker lukkede og jeg havde en middagsaftale. Jeg tjekkede et par forskellige sneakerbutikker ud (vender tilbage med dem) og var bjergtaget af Amsterdams skønhed. Der er altså godt nok pænt. Kanaler, blomster, nuttedhed, så langt øjet rækker. Senere indfandt jeg mig på restauranten der hører til hotellet Morgan & Mees til en virkelig god middag. Mens det stadig var lyst cyklede jeg langs kanalerne (det er ret svært IKKE at cykle langs kanalerne, men det lyder godt ik?) hjem til hotellet. Næste morgen fandt jeg ud af at ALT åbner sent i Amsterdam, så jeg drak en kop kaffe virkelig langsomt på TOKI, mens jeg forberedte det møde som jeg faktisk var taget til Amsterdam for at holde. Efter mødet var det direkte i en taxa til Schipol og hjem til København. Men jeg skal tilbage snart, Amsterdam er for optur!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYKE dress