Amsterdiary

Dream outfit

summerwishies.jpg
Gid jeg kunne hoppe i det her outfit i dag. Nikelab har endelig releaset Air Zoom Spiridon, så jeg sad klar kl. 10.00 foran min computer og fik et par på krogen. Nu håber jeg bare de skynder sig med posten. Min weekend er ret afslappet, men står på en del arbejde på hjemmekontoret, så jeg har loaded op med kaffe og radio, så jeg kan nå det hele. I morgen tager jeg på Gentofte loppemarked og sælger alt! Kig forbi!

Celine Baby Audrey sunglasses from Poul Stig Briller, Know Wave tee from Dover Street Market, Totême shorts from Norse Store, Glossier Haloscope highlighter & Nike Air Zoom Spiridon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdiary