Dream outfit

Amsterdam: TOKI coffee

toki1.jpg
toki2.jpg
toki3.jpg
toki4.jpg
toki5.jpg
Inden jeg tog til Amsterdam, fik jeg en liste med must sees fra kilden selv, nemlig Sanne fra Girl On Kicks. Hun anbefalede TOKI som jeg ofte spotter på hendes instagram. Det er muligvis den pæneste kaffebar i Amsterdam som nærmest er skabt til bloggere og deres instagram vaner. Se selv billederne. Stedet tiltrækker kaffetrængende og macbookarbejdende smarte Amsterdam beboere og serverer en helt upåklagelig cortado på mandelmælk. Hvis jeg ikke havde tømt hotellets pandekage buffet, var jeg også hoppet på et bananabread…! TOKI ligger på Binnen Dommersstraat 15. Find dem på instagram her. 

Tak for tippet Sani!

Fell in love with TOKI when i was in Amsterdam. Thanks for the tip Sanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dream outfit