190716

Diary: Musik i Lejet 2016

IMAG9631-01.jpg
IMAG9519-01.jpg
IMAG9623-01.jpg
IMAG9530-01.jpg
IMAG9471-01.jpg
IMG_3420.jpg
IMG_3407.jpg
IMAG9606-01.jpg
IMAG9619-01.jpg
IMAG9552-01.jpg
IMAG9456-01.jpg
Jeg havde virkelig de bedste intentioner om at opdatere bloggen under Musik i Lejet, men jeg valgte som sagt strandtennis, kolde øl og softice. Undskyld. Nu kommer der til gengæld en lille dagbog fra mine dage nord på. 

Jeg gik tidligt fra arbejde onsdag og strøg direkte mod min families sommerhus i Tisvilde, hvor der ventede grill mad og kølig rosé med min kæreste, min kusine, min lillebror og en masse venner. Vejret startede jo helt fantastisk ud, så det blev endda til aften dyp. Faktisk en perfekt start, på resten af ugen.

Torsdag var første officielle festival dag, vi brugte det meste af tiden på at sole os, bade, drikke dåse cola, spille strandtennis (min bedste investering i år) og lade op til en aften på festivalpladsen. Det eneste jeg ville høre torsdag, var Phlake og Sivas. Phlake blev dog fra billetkøen, men Sivas koncerten så vi fra tribunen, hvilket var en fest. Aftenen sluttede med de bedste pommes til gå turen hjem. Helt perfekt.

Fredag forløb nogenlunde lige så perfekt. JBL havde inviteret til champagne og musik på stranden, så efter intens badning og solning, sad vi og nød pæne pæne Tisvilde, i JBL loungen. Egentlig var det meningen at vi skulle have haft et mini DJ kursus og på trods af at jeg meldte mig frivilligt som den første, måtte festlighederne sættes i bero da pulten simpelthen var for varm at spille på, den brændte sammen. Det er sjældent det er så godt vejr i DK, så sådan noget sker. Så jeg havde lidt svært ved at ærgre mig – det betød jo faktisk bare mere godt vejr. DJ træningen blev så erstattet af min (og alles) yndlings sommerdrink Aperol Spritz og efterfølgende HELE min festivals højdepunkt – LISS! Ej hvor havde jeg glædet mig og hvor var det verdens fedeste koncert. Efter verdens fedeste koncert, fejrede jeg verdens fedeste koncert og hjem turen blev sans gå-fritter, men med et snert af solopgang.

Lørdagen var derfor lidt medtaget og blev igen igen tilbragt med strand og-tennis, fantom langbordsfrokost fra Rabarbergaarden og grill finale middag på sommerhusets terrasse. Efter to perfekte festival aftener, ramte vi ikke pladsen lørdag aften, lidt ærgerligt, men også helt ok. Jeg var om muligt endnu mere medtaget søndag og tilbragte derfor dagen på præcis samme måde som de foregående og jeg kan afsløre at jeg er blevet pænt god til strandtennis, og ret brun. 

Igen i år kan jeg konkludere at jeg ikke elsker festivaller, men jeg elsker Musik i Lejet. Det er den perfekte blanding af festival og civilisation. Der er plads, god musik, god mad, strand tæt på og ikke så langt hjem. I år var jeg også heldig at have et helt fantastisk festihold, og jeg tror aldrig jeg har grint så meget på 4 dage <3 Jeg glæder mig allerede til næste år. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med JBL.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190716