Diary: Musik i Lejet 2016

Woron x All Sisters

woronallsisters.jpg
Det bæredygtige og danske undertøjsmærke Woron har lige lanceret et samarbejde med det spanske All Sisters badetøjsmærke, der laver eco friendly badetøj af genbrugsmaterialer. For det første er billederne så pæne at jeg straks overvejer om jeg skal skære lidt ned på dåsecolaerne for at få en sixpack (og der skal MEGET til før jeg overvejer at gøre det offer). For det andet er det en helt anden stil end det badetøj jeg normalt kigger på og det kan jeg godt lide. Woron er meget klassisk og All Sisters har en mere sporty tilgang. Kombineret er det helt perfekt. Jeg tror faktisk jeg ville være bedre til strandtennis hvis jeg havde det her sæt på…

Shop Woron x All Sisters her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diary: Musik i Lejet 2016