280716

Visit: Woron

woronvisit.jpg
I torsdags slog jeg vejen forbi Flensborggade hvor Anya og Arina holder til, men deres bæredygtige undertøjsmærke Woron. De har det fineste showroom og workspace fyldt med inspiration, fine dimser, planter og billeder. Jeg kiggede nærmere på Worons nye tilføjelser til kollektionen og swimwear samarbejdet med All Sisters (som jeg skrev om her). Der kom også lidt med hjem… Jeg ville egentlig bare tippe jer om Woron overdrevet lækre undertøj i det ret særlige materiale af lenzing modal som er lavet af bøg. Materiale er hjernedødt blødt og helt fint vævet. Det minder faktisk lidt om cashmere, med uden uldfnuller. Jeg er rigtig glad for denne top, de her trusser, denne tanktop og så bodystockingen, som er min nyeste tilføjelse. Et lille shopping tip her fra. 

I kan glæde jer til at høre mere om Woron i Tuesday Q&A snart! Nu vil jeg bruge min lørdag med mere kaffe og hjemmearbejde!

Some pictures from earlier this week where i visited Woron in their cool showroom and workspace. Such an inspirational place. I went to check out their latest additions to the underwear collection, and i didn’t leave empty handed. I just wanted to pass this great shopping tip on, if anyone is looking for the softest underwear in the world. My faves are this top, these panties, this tanktop and the lastest addition, a bodystocking

Now i’ll get back to my coffee and my upcoming deadline! Happy saturday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280716