Visit: Woron

270716

ol nike pegasus 92.jpg
monki nike.jpg
monki nike 2.jpg
Forleden dag forsøgte jeg at snyde mine ben lidt brunere ved at tage en rød nederdel på. Det virkede her. Jeg satser på at søndagen kan bringe nogte sol, ellers kan jeg virkelig godt vinke farvel til min Tisvilde tan, som ellers sad lige i skabet… Vil også vise jer mine nye Nike sneakers, Air Pegasus 92/16 som er virkelig optur. De er mega lette og så er de en ret fin fortolkning af den originale, da den er lavet i mesh og har guld detaljer. Jeg er pænt glad for den og overvejer om jeg også skal have den hvide version som lige er landet i Rezet Store. Det er fristende.

Kan i lide dem?

Wearing:

Tee: Nike

Skirt: Monki (similar here)

Sneakers: Nike Pegasus 92 

Sunglasses: FWSS

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visit: Woron