270716

Come run with us!

whyirun.jpg
Jeg har før fortalt vidt og bredt om min kærlighed til løb, læs både her, her og her. Den er vedvarende og jeg elsker at være en del af Adidas Runners, det er nogle gode damer jeg løber med og deres engagement og energi er den bedste motivation. Adidas Runners har taget skridtet videre og snart kan du løbe med os hver uge! Spændende ikke? Tilmeld jer her på facebook for at være helt opdateret. Meget mere info herom kommer, men jeg ville lige starte med at invitere jer til Adidas Runners Race i København d. 10. September. Der er to distancer og ruten er rundt om søerne. Jeg løb det sidste år og stamningen var fantastisk med hepning og hujen, hele vejen. I kan tilmelde jer og læse mere om løbet lige her.

1 kommentar

  • Sofie
    Hej! Må jeg spørge hvor man får fat i sådan en SMART “papirs pose/taske med plastik” fra Comme des Garcons? Er helt forelsket i den <33
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270716