Party pants in rainy Copenhagen

No makeup, Makeup

nomakeupclose.jpg
nomakeup.jpg
Jeg tænkte det var på tide at dele lidt uddrag fra min og Sidsels bog SMART. Et af de kapitler jeg eftelever næsten hver dag er no makeup, makeup. Selve betegnelsen er på sin vis modsigende, men no makeup makeup, kræver faktisk makeup. 

No makeup-looket lyder i og for sig ret enkelt, og det er det også, hvis du er udstyret med en perfekt teint, mørke bryn og vipper og en overordentlig stor portion selvtillid fordelt ligeligt på ugens syv dage. For os andre (med blege bryn og en selvtillid, der peaker torsdag/fredag) er det ikke så simpelt. Men dog ikke umuligt.

Det vigtigste til et no makeup-look er gode basics, dvs. pæn ensartet hud, gode bryn og fine vipper.” Fra SMART.

Til hverdag bruger jeg en concealer fra RMS, en highligter eller en blush og så en eyebrow gel. Til festlige lejligheder fyrer jeg den af med en læbestift, lige for tiden er det Glossiers Generation G som har en diskret farve og egentlig er mere en tint, end en decideret læbestift. Det fungerer godt, da det ser meget naturligt ud (se fx her). Mascara sker i ny og næ, men faktisk foretrækker jeg ikke at have det på. Når jeg har mascara på er jeg altid lidt nervøs for at den løber, sætter sig på øjenlåget eller sådan noget. Jeg bliver enormt bevidst om at jeg har sminke på, og det er ret irriterende. Min bedste løsning er derfor at farve mine vipper og bryn (læs mere her) og ellers bruger jeg en fibermascara, fx. den her. Den hverken løber eller drysser og kan fjernes med varmt vand. 

Glossier Boy Brow eyebrow gel, Intensae nailpolish in L’amoureuse from Barnholdts, RMS Beauty concealer in ‘un’ cover up, RMS Beauty high lighter in Master Mixer and Glossier Generation G in Crush.

3 kommentarer

 • I’ve never tried the glossier products. Maybe I should

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Bank-Mikkelsen
  Hej med dig!
  Jeg har længe kigget efter en læbestift som den fra Glossier, men på hjemmesiden står der, at de kun “shipper” til U.S og Puerto Rico. Hvordan får du fat i læbestiften?
  Knus
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Bank-Mikkelsen
  Hej med dig!
  Jeg har længe kigget efter en læbestift som den fra Glossier, men på hjemmesiden står der, at de kun “shipper” til U.S og Puerto Rico. Hvordan får du fat i læbestiften?
  Knus
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party pants in rainy Copenhagen