No makeup, Makeup

Tuesday update

fredeslook.jpg
Jeg har haft lidt serverproblemer her på domænet, men nu burde alt være tilbage som før. Jeg har brugt de sidste par dage på at forberede Copenhagen Fashion Week, som starter i morgen. Jeg skal til en masse shows, til nogle indkøbsmøder, på messe og så forhåbenligt feste lidt. Onsdag skal jeg til Freya Dalsjø, Fonnesbech, Han Kjøbenhavn, Lala Berlin og så til sidst til fest hos Mads Nørgaard hvor jeg skal dj’e i et par timer. Torsdag skal jeg til House of Dagmar, et svensk brand der viser deres kollektion i København for første gang. Senere skal jeg til Baum und Pferdgarten og Lovechild 1979. Fredag skal jeg på Revolver messen hele dagen og om aftenen skal jeg til Elaine Hersby show og så stikker jeg i sommerhus. Ret god plan synes jeg selv. Glæder mig til ugen!

I aften skal jeg forberede mit DJ sæt og mine outfits – gonna be fun! Husk at følg med på snapchat: fredesblogsnap og instagram: fredesblog, hvor jeg nok skal holde jer opdateret på instastories også. 

XX F

Wearing:

Kimono: Ada Kokosar &Other Stories

Socks: Stance from Rezet Store

Sneakers: Nike Air Pegasus 89 from Rezet Store

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No makeup, Makeup