Copenhagen Fashion Week SS17 day 1

Copenhagen Fashion Week SS17 day 2 & 3

wine.jpg
larkeandersen.jpg
elainehersby.jpg
_dsc8014edit.jpg
baum.jpg
dagmar.jpg
lovechild.jpg
Torsdag under modeugen besøgte jeg verdens sejeste Lærke Andersen i hendes studie i indre by for at se hendes nye kollektion (bare glæd jer). Senere så jeg House of Dagmar som for første gang viste deres kollektion i København. Den var pæn, svensk og en blanding af punk og cashmere med beige strikkjoler og hele sorte læder outfits. Efterfølgende så jeg Baum und Pferdgarten show. Kollektionen var som altid fyldt med farver og print, det som Rikke og Helle er aller bedst til. Jeg spottede adskillige ting som skal ses nærmere på, blandt andet nogle virkelig fine bæltetasker i tern og det mest fantastiske strik i glitter og pastelfarver. Efterfølgende nåede jeg verdens hurtigste glas rosé på Steak Royal, med min yndlings modeugeven Sidsel. Torsdagens sidste show var Lovechild 1979, som havde omdannet Glyptotekets have til en magisk blomsterhave med kold rosé og blomsterbuketter til gæsterne. Lige da showet skulle til at starte, brød regnen igennem, hvilket kun betød at alle blev udstyret med de pæneste Lovechild printede paraplyer. Det så virkelig fint ud. Efter lidt tid brød solen så igennem regnen, og det var modellernes cue til at gå i gennem haven. Det var rigtig, rigtig pænt. Kollektionen bestod af silkesæt og florlette printede kjoler, som understreger Lovechilds design dna. Efter showet tog jeg en fornuftig beslutning og ramte min sofa. Ikke så modeugeagtigt, men virkelig rart. 

Fredag brugte jeg det meste af dagen på Revolver, som er en af de to modemesser i København hvor indkøbere og presse kan se de forskellige brands og lægge ordrer. Jeg havde et par møder hos nogle af de brands vi forhandler hos Rezet Store og så skulle jeg til et pressemøde for NIKE SBs samarbejde med Soulland. Det er et yderst limiteret samarbejde som jeg er ret begejstret over vi skal forhandle i Rezet Store, så det var virkelig spændende at høre Silas, som er grundlægger af Soulland og Eric Koston, skateboard helt og NIKE SB ambassadør om deres baggrund for samarbejdet. Fredag bød kun på et show, Elaine Hersby, som i måske kan huske jeg bloggede om her. Showet blev holdt i Sjællandsgade badets smukke lokaler hvor den høje luftfugtighed, palmerne og de kolde øl, var en perfekt (og varm) afslutning på modeugen for mit vedkommende. Kollektionen var hold i sort, pudderfarvet og hvid og kombinerede tætsiddende 90’er kjoler med oversized 80’er track tops. Direkte efter, var min geniale plan at tage i sommerhus, hvor jeg sidder nu – med en kop kaffe og gør modeuge status. Perfekt planlagt, hvis jeg skal sige det selv. 

Copenhagen fashion week day 2 and 3. I went to Lærke Anders studio to check out the collection – very awesome. I saw the House of Dagmar show, Baum und Pferdgarten show and finally the Lovechild 1979 show – all amazing and pretty collections. Friday i went to the fashion fair Revolver for at few meetings and the press launch of NIKE SB meets Soulland. My final show was Elain Hersby, held in an old communal bath in Nørrebro. I went directly from the show, to my summerhouse. Felt like the perfect plan after a long week. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week SS17 day 1