Copenhagen Fashion Week SS17 day 2 & 3

My vintage pillow jacket

VICTORJONES2-11-Frederikke.jpg
VICTORJONES2-5-MarieH,Rebecca,Frederikke.jpg
Første dag under den københavnske modeuge hvor jeg mødte Marie og Rebecca Vera, så jeg sådan her ud. Jeg var iført mine vintage Levi’s 501, solbriller fra HAN Kjøbenhavn, en gammel Proenza Schouler t-shirt og en quiltet jakke jeg købte for en 50’er på loppemarket i weekenden og et par støvler fra ECCO

First day during Copenhagen Fashion Week i met Marie and Rebecca Vera. I was wearing vintage Levi’s 501, sunglasses from HAN Kjøbenhavn, old Proenza Schouler tee, quiltet jacket from last weekends fleamarket and ECCO boots.

Pictures: Victor Jones

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week SS17 day 2 & 3