GRLPWR

last week

IMAG0269-01.jpg
IMAG0320.jpg
IMAG0347.jpg
IMAG0397.jpg
IMAG0408.jpg
IMAG0474 (1).jpg
IMAG0541-01.jpg
IMAG0574.jpg
IMAG0635.jpg
Sidste uge gik for mit vedkommende, alt alt for hurtigt. Men når jeg ser tilbage har jeg også nået en del. Her er lidt snapshots fra min uge der bød på nye tattoveringer hos Mike Ho i mandags og Aarhus tirsdag hvor jeg spiste frokost på Langhof og Juul (mit favorit sted). Møde med min søster og seje Signe Vadgaard i onsdags, inspirationstur med mine seje Rezet Girls torsdag hvor vi døede over alt det pæne hos The Apartment. Pokémon Go jagt og familiemiddag fredag, videooptagelser med Thorbjørn lørdag hvor jeg fyrede den af i mit løbetøj. Søndag blev det Rezet Backyard Sale, fotoskydning med Nicklas Ingemann hvor Kristine Engell fik mig til at se knapt så søndagsagtig ud og familiefest. Hej hej!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRLPWR