last week

Bread&Butter by Zalando: focus on Reebok Classics

reebokzalando2.jpg
reebokzalando1.jpg
Som jeg skrev om tidligere på sommeren, så har den store tyske modemesse Bread&Butter taget et nyt spin på det traditionelle retailer-kunde forhold og sammen med webshoppen Zalando udfordret formatet. Det hele løber af stablen i næste uge hvor Bread&Butter by Zalando finder sted i Berlin. 

Her vil 30 forskellige brands præsentere deres nyheder for alle de besøgende ved et stort event der forener kunst, mode og musik. Et af de brands er det amerikanske sneaker brand Reebok. Jeg tror alle kender Reebok, og mindes de tidlige 00’er med Princess og Freestyle Hi? Sidstnævnte har jeg faktisk lige genopdaget og synes virkelig den holder. Det bringer minder frem haha. Reebok havde en storhedstid i 80’er og 90’erne med modellerne fra Franchise 5 som netop er Freestyle Hi, Classic Leather, Ex-O Fit, the Newport Classic og Workout. 

De sidste par år har de klassiske Reebok modeller fået en revival med samarbejder som med Franske Sandro (se lige hvor pænt det er her) og svenske Face of Stockholm. 

På Bread&Butter by Zalando har Reebok Classics skabt et helt sneaker univers som en lille boutique fyldt med de nyeste sneakers fra Reebok og et lille sneak peek på næste sæson. Boutiquen er også proppet med aktiviteter og man kan lave gifs, få en make over med Face of Stockholm eller få de bedste tips til at rense dine sneakers fra Crep Protect. Altså alt i alt en sneaker heaven. 

I kan læse mere om Bread&Butter by Zalando her og købe billetter til eventet her.

Som en lille teaser fik jeg forleden en pakke fra Zalando med et par sneakers fra Reebok Classics samarbejde med Face of Stockholm. Det er Classic Leather i en virkelig fin mintgrøn farve, som er inspireret af FoS nyeste kollektion. Jeg stylede den med et par afklippede jeans, hvid tee og min yndlings pudejakke og glimmer strømper. Klassisk, ik?

Udgivet i samarbejde med Zalando.

As i posted earlier this summer, the german fashion fair Bread&Butter took a new spin on the traditional retailer-customer relationship in collaboration with the webshop Zalando. The whole thing is going down next week in Berlin.

At the event, 30 different brands will be showcasing their newest products and innovations in a fusion of art, fashion and music. One of those brands are Reebok Classics, that most of you now for the popular models like Princess and Freestyle Hi that brings back good sneaker memories from the early 2000’s. I recently took up the Freestyle Hi again, and i’m actually pretty happy about it haha. Reebok Classics had huge success in the 80’s and 90’s with popular styles like the Franchise 5 – Freestyle Hi, Classic Leather, Ex-O Fit, the Newport Classic and Workout. 

Now Reebok Classic is bringing these sports and fitness styles back to the streets and collaborating with brands like french Sandro and swedish Face of Stockholm in combining fashion, lifestyle and beauty. 

At Bread&Butter by Zalando, Reebok Classic will present the ultimate sneaker boutique experience with a selection of the newest products. You can get a makeover from the Face of Stockholm team while checking the newest Reebok x Face sneakers, matching Face’s makeup line.  There will also be a gif maker (so cool) and you can get the best sneaker cleaning tips from the Crep Protect team. I couldn’t think of anything better as a sneaker lover, myself. 

Read more about Bread&Butter by Zalando here or get tickets here.

As an (awesome) teaser i just got a little care package from Zalando with the Classic Leather sneakers from Reeboks collabo with Face of Stockholm in the prettiest minty green color. I styled them with frayed jeans, a white tee, my pillow jacket and glitter socks, of course!

This post is made in collaboration with Zalando

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

last week