Sunday inspo

On the move

traveltime.jpg
I morgen rejser jeg igen igen og tager hul på en tur der går til 3 forskellige byer. Første stop er modeugen i Stockholm som jeg skal deltage i, i samarbejde med Zalando som afholder et kæmpe trend show deroppe på onsdag. Jeg har en lille supriseven med på turen, som i vil opdage i morgen… Hehe. Jeg skal nok komme med en masse opdateringer på snapchat (fredesblogsnap) og instagram og instastory (fredesblog). Så husk at følg med. Jeg har brugt aftenen på at pakke og har netop lukket min gigantiske kuffert – det er ikke så lidt, en blogger skal have med, kan jeg hilse og sige!

Har i nogle snedige Stockholm tips, så send dem endelig min vej!

Tomorrow i’m off for Stockholm Fashion Week and that’s just the beginning of a trip to three different places. I’m going with Zalando, who will host a big trend show in Stockholm on wednesday. I’m travelling with a friend – who? You fill find out tomorrow. Stay tuned for lots of updates on snapchat (fredesblogsnap) and instagram and instastory (fredesblog). I just closed my giant suitcase and i’m off too bed! 

If you have any good Stockholm tips, let me know!

BEO Play headphones, HAY tray, Malaika Raiss necklace, Louis Vuitton passport cover & Ichi bag.

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday inspo