On the move

Mykita Copenhagen

mykita copenhagen.jpg
I forrige uge åbnede det tyske eyewear brand MYKITA deres første shop i København. Jeg har glædet mig så meget til det og synes at det er så sejt at de rykker ind i down town KBH. Mykita er kendt for deres metal briller der ikke kan knække pga deres særlige hængsels design. Det er nørdet, men virkelig smart. Udover at lave briller i højkvalitet, så arbejder Mykita sammen med designere og design huse som Maison Martin Margiela, Damir Doma og Bernhard Wilhelm. De formår at skabe et helt unikt univers og deres billeder og kampagner er så indtagende og inspirerende. Jeg får i hvart fald lyst til at bruge mine briller endnu mere. 

Nå men butikken er altså åben, og jeg synes i skal kigge forbi MYKITA Grønnegade 43 ved lejlighed.

Jeg har udvalgt lidt favoritter fra deres SUN Kollektion og så flasher jeg lige mine Mykita x Maison Martin Margiela solbriller som jeg knuselsker.

The german eyewear brand MYKITA finally open their Copenhagen Flagship store in Grønnegade. I love the brands aestethics and their cool collabos with Margiela and Damir Doma. 

Visit Mykita Copenhagen, Grønnegade 43

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the move