Paris pit stop with Adidas

SELECTED for any occasion

frede_selected6_500.jpg
frede_selected4_500.jpg
frede_selected_1000.jpg
frede_selected2_1000.jpg
I Danmark bruger vi godt og vel 8-10 måneder om året med overtøj, og måske endda mere. Derfor forstår de fleste vigtigheden af denne kategori og overtøj der dækker spektret fra sommerjakke, overgangsjakke (det er en ting) og så selvfølgelig nr. 1, vinterjakken, der skal redde dig fra november til marts. Selected lancerer netop i dag, deres overtøjskampagne for efteråret og tager udgangspunkt i de modsætninger der bliver forenet videoen, som afspejler kollektionens versatilitet. Dit overtøj skal dække dine behov både i byen, på rejser, i naturen og selvfølgelig i overgangene der i mellem. Jeg har faktisk en forkærlighed fra jakker – stærkt påvirket af min veninde Tikkie, der altid har det bedste overtøj. I mange år, synes jeg bare jakker og overtøj generelt, var en irriterende nødvendighed og særligt fordi det ofte er koldt i Danmark, så var det de ikke så smarte af slagsen. Nu ser jeg i lige så høj grad overtøj som en del af hele outfittet og som jeg er blevet ældre, værdsætter jeg når en frakke er både varm og pæn! Hah. 

Jeg har valgt min favorit i kollektionen og stylet den som jeg vil bruge den med jeans og en strik, og i dette tilfælde et par stiletter fra Gardenia, men som meget vel kunne have været et par sneakers, der havde gjort outfittet lige så godt. Jeg synes den rustrøde farve og den store bløde frakke passede så godt sammen, og giver et perfekt modspil til pink og denim. Frakken er stor og vamset og perfekt i sensommer og efteråret. 

Wearing; SELECTED coat, Nué knit, Soulland jeans, Gardenia Copenhagen heels & Truss bag.

Photo: Line Westerboe

Se SELECTED AW16 outerwear kollektion her

Indlægget er udgivet i samarbejde med Selected.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris pit stop with Adidas