030916: Berlin

Late September wishes

oktoberwishes

Jeg syntes lige at det var start September og så blinkede jeg og så blev det slut September og om et par dage er vi i Oktober… Jeg drømmer om en god efterårsgarderobe der indeholder mørkeblå jeans – gerne Acne Studios Row. Jeg vil også gerne tilføje et par Gazelle sneakers fra Adidas til min samling og denne lyserøde er virkelig cute, men min favorit er nok den bordeaux, som endnu ikke er landet i butikken endnu. Soulland har lige lanceret et samarbejde med Bolia og jeg synes virkelig at det er pænt. Tæppet er min favorit fra kollektionen og jeg tænker det ville være genialt i min stue, til kolde efterårsfødder. Jeg har tabt mine yndlings hoops og tænker det er en legit undskyldning til at købe denne ørering fra Trine Tuxen, som en kompensation. Sidst men ikke mindst er jeg i gang med at planlægge årest sidste uger og de bliver forhåbenligt ikke brugt i DK, men i Mexico. Tips modtages med kyshånd. Billedet er fra Isla Holbox, som er på besøgslisten sammen med Oaxaca, Mexico City og måske nogle steder på den vestlige side af landet.

Acne Studios jeans, Trine Tuxen spiral earring IIII, Soulland x Bolia carpet & Adidas Gazelle from Rezet Sneaker Store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

030916: Berlin