Late September wishes

NEXT UP PARIS FASHION WEEK SS17

grlpwr

Jeg troede egentlig jeg var færdig med modeugerne for denne gang, men pludselig kom Paris i bogen og hvis der er noget jeg har svært ved at sige nej til, så er det Paris. Jeg tager afsted i morgen tidlig og tilfældigvis passer det med at der kommer til at ske en ret stor forandring på bloggen imens, hvorfor jeg ikke vil opdatere så meget over weekenden. Men i skal kigge forbi alligevel 😉 Af samme grund har jeg holdt lidt igen med mine indlæg, men i kan bare glæde jer! Husk at følg med på Instagram (og instastory) @fredesblog og snappen @fredesblogsnap hvor jeg lover at opdatere alt rigeligt.

Vi ses i Paris!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late September wishes