NEXT UP PARIS FASHION WEEK SS17

Welcome to Society B

Yes, nu kan jeg endelig byde jer velkommen på min nye blog, i mit nye bloghjem hos Society B. De sidste par måneder er der nogle seje typer der har arbejdet rigtig hårdt for at få det her til at ske. I huske måske jeg teasede lidt for en video og et photoshoot? Det var til min fine introfilm som er skudt af Thorbjørn Kragh og portrætterne som jeg tog med dygtige Nicklas Ingemann (hvor Kristine Engell sørgede for at jeg så frisk ud og at mit hår ikke frizzede).

Siden jeg startede bloggen for 7 (!) år siden, har jeg ligget diverse steder og jeg startede i 2012 Bisou, hvor jeg selv prøvede kræfter med at køre et blognetværk. De sidste to år, har jeg dog været helt for mig selv. Bestemt selv og styret selv. Det har været virkelig sjovt og virkelig hårdt, for der har været travlt i blogbutikken. Jeg har skrevet en bog med min bedste ven, jeg har designet en smykkekollektion med Hvisk og så har jeg rejst ca. 25 gange på bloggerture, presseture, til modeuger og jeg ved ikke hvad. Alt fra Thailand til New York og virkelig mange gange til Berlin. Og så har jeg haft et arbejde hos Rezet Sneaker Store og færdiggjort min kandidat på ITU, ved siden af. Derfor er jeg også mere end klar til at indgå i et blogfællesskab hvor jeg har dygtige og kompetente mennesker i ryggen, der tager sig af alt det praktiske, så jeg og mine blogger venner, kan blogge endnu mere.

Så velkommen til Society B, hils på mine nye naboer og sig endelig til hvis der er noget der driller, jeg er jo lige flyttet ind.

Ps. Jeg ved godt hvem der er stjernen i den video.. Winston.

fredesblogfredesblog2

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEXT UP PARIS FASHION WEEK SS17