Welcome to Society B

Tommy Jeans at Nørgaard Paa Strøget

tommysamlet

I morgen lancerer Nørgaard paa Strøget, Tommy Hilfiger’s capsule kollektion, Tommy Jeans i butikken. Kollektionen tager mig direkte tilbage til Aaliyah i overalls og crop top (remember?). Jeg kan huske i var mange der spurgte til mit Tommy badetøj (her og her), så jeg tænker at det her er lige noget for jer, hvis I altså læser med. Kollektionen lanceres kl. 16 med kolde øl, lollipops og Lucia Odoom der vender plader.

Se eventet her.

Ovenfor ser i to af mine favoritter fra kollektionen, den korte bomber med rygmærket og den knitrende anorak. Jeg har endnu ikke set jeansene, men er sikker på de er awesome.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to Society B