020916: Berlin

Not perfect, but powerful

all-2-copy

Som i nok har set på instagram og instastory, så tilbragte jeg min weekend i Paris, med Nike. Anledningen er Nikes nye kampgane, Beautiful x Powerful som lanceres i Rezet Sneaker Store i morgen d. 7. Oktober. Nike havde samlet en række sneaker damer fra Amsterdam, Berlin og København (jeg repræsenterede stærkt, et lille en-mands hold), for at præsentere tankerne bag kampagnen igennem en weekend fuld af oplevelser. Kampagnen er den første, fra Nikes hånd, der er inspireret af en kvindelig atlet og hendes bedrifter, hvilket ikke burde være en nyhed, men det er faktisk aller første gang det sker. Inspirationen til denne kollektion, kommer fra den første kvindelige atlet der vandt guld i marathon distancen. Det gjorde Joan Benoit Samuelson, i 1984 i LA og blev et symbol på, og vedblivende inspiration for kvinder og atleter over hele verden, til at nå deres mål og drømme.

Med dette afsæt var jeg i Paris med seje Sani som står bag en af mine favorit sneaker blogs Girl on Kicks, som er en kæmpe inspiration i wmns sneakers. Saskia fra Maha Amsterdam, som har en af de bedste sneaker samlinger og så er hun virkelig en snack. Eve fra The Goal Diggers Club, som hun har founded for at samle (kvindelige) iværksættere og entrprenører i et online community. Og endeligt Juliane Falk, som ikke er på nogen af billederne, fordi hun stod bag kameraet.

037 079 091

Vi var det bedste lille hold og kunne have brugt 5 weekender mere på at tale om blogging, strategi, stil og selvfølgelig sneakers. Det var så optur at udveksle erfaringer, (sneaker drømme) og oplevelser på tværs af både markeder og profession.

Lørdag havde vi et photoshoot hvor vi stylede de fire sneakers som packen består af – Cortez Classic, Huarache Ultra, Air Presto og Air Max Thea. Allesammen i sort premium læder. Jeg valgte Cortez, en af mine favorit retro modeller og faktisk også Nike’s første løbesko. Jeg stylede den med en virkelig feminin kjole fra Baum und Pferdgarten for at give noget modspil til den helt clean sko, men også for at gøre noget helt andet, end hvad jeg plejer. Det andet look stylede jeg med et par dekonstruede herrebukser fra Gant Rugger, en sports top fra Nike, en sweatshirt om livet og min favorit, GRLPWR jakken fra Mads Nørgaards SS17 kollektion. Den var ligesom perfekt til anledningen. Lørdag aften spiste vi helt klassisk fransk bistro mad (som jeg ELSKER) med hele Nike holdet og havde den hyggeligste aften.

all-copy crepe-4 crepe frede5 065 frede-kopi

Søndag fik vi en præsentation af kollektionen og tankerne bag, inden vi tog til Marais for at spise frokost og strolle rundt i de små gader. Eftermiddagen endte med en panel debat med Phoebe Lowatt, grundlægger af WW Club, Elle Hankinson, løbe enthusiast og entreprenør, Louise Chen, DJ, party planner og grundlægger af Girls, Girls, Girls, Naomi Shimada, model, dokumentarist og female aktivist samt Sandy Liang, designer. De diskuterede fra hver deres felt, hvordan det er at være iværksætter og selvstændig, samt hvor stor en betydning motion og træning har, for at de kan yde deres bedste. Hvordan løbeture kan klare hovedet, få styr på tankerne og at træningen udløser endorphiner, som man er høj på hele dagen. De snakkede også om hvordan de alle sammen, på hver deres måde, har et forskelligt formål med træning. Det handler ikke så meget om at leve op til nogen standarder, men bare at gøre det, for sig selv. Endeligt kom Naomi Shimada med den bedste pointe, nemlig at gå mindre op i at være perfekt, og mere op i at være powerful.

068 144 148 grlpwr2

Jeg tog hjem søndag aften, helt mast af gode oplevelser og croissanter. Jeg føler mig virkelig heldig over at blive inviteret på pigeweekend i Paris med nogle veninder jeg ikke vidste jeg havde, og så er det endda mit arbejde.

Nike Beautiful x Powerful pack releaser d. 7. Oktober i Rezet Sneaker Store Jorcks Passage.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020916: Berlin